Oznámeno Joeho dobrodružství pro Mafii 2
Mafia Novinka Oznámeno Joeho dobrodružství pro Mafii 2

Oznámeno Joeho dobrodružství pro Mafii 2

Michal Burian

Michal Burian

15

Společnost 2K před chvilkou potvrdila, že se chystá třetí stahovatelný obsah pro gangsterskou akci Mafia 2. Půjde o dobrodružství samotného Joeho Barbara. Co nabídne?

Reklama

DLC nazvané Joe's Adventures hráče přenese do kůže Joeho Barbara, který je v Mafii 2 nejlepším přítelem hlavního hrdiny Vita Scaletta, a nabídne dramatický příběh s intenzivním arkádovým systémem; Absolutní volnost ve městě s příběhovými i arkádovými misemi, za něž budete dostávat body, které můžete následně porovnat s ostatními hráči v online žebříku.

Joeho dobrodružství se odehrává, když si Vito odpykává svůj trest ve vězení, a dovolí vám proniknout do nových oblastí města Empire Bay - podíváte se na vlakové nádraží, do nočního klubu nebo do nově přístupných budov. Hlavní zápletku bude tvořit objevení nových důkazů, které dostaly Vita do vězení, a navíc budete svědky některých zločineckých událostí mafiánské rodiny Clemente.

Stahovatelný obsah Joe's Adventures přidá do Mafie II rovněž řadu nových volitelných questů, oblečení, sběratelské předměty a novou hudbu ze 40. a 50. let. Kdy se však DLC objeví, je prozatím velkou záhadou. Očekáváme ho však do konce letošního roku (pravděpodobně v říjnu nebo listopadu), a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama