Oznámeno komiksové spojení Marvelu a Fortnite
Fortnite Novinka Oznámeno komiksové spojení Marvelu a Fortnite

Oznámeno komiksové spojení Marvelu a Fortnite

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Čtenáři komiksů se dočkají dalšího crossoveru.

Reklama

V minulém roce se fanoušci hry Fortnite a komiksového univerza DC dočkali překvapivě docela povedené minisérie Batman/Fortnite, která dostala Temného rytíře a několik dalších známých postav do světa této populární počítačové hry.

Úspěch na sebe nenechal příliš dlouho čekat (pravděpodobně za něj může i skutečnost, že u jednotlivých sešitů byly přibaleny kódy s bonusy do samotné hry), pročež se aktuálně nemůžeme příliš divit tomu, že do podobných vod nyní vstupuje i konkurenční Marvel.

Ten totiž společně s Epicem oznámil novou pětidílnou minisérii Fortnite x Marvel: Nulová válka (v orig. Zero War).

Oznámeno komiksové spojení Marvelu a Fortnite

V ní se oblíbení hrdinové z Fortnite podívají do marvelovského univerza, v němž se pokusí získat úlomek Bodu Nula, jenž může zastavit nekonečnou válku na jednom tajemném ostrově. V tomto světě však narazí na zcela nové nepřátele, avšak i na některé spojence, mezi nimiž bude Spider-Man, Wolverine či Iron Man.

Na komiksu se opět podílí scenárista Christos Cage, který má na svědomí právě Batman/Fortnite, přičemž s tvorbou pomůže i Donald Mustard, tedy jeden z hlavních lidí, jenž stojí právě za hrou Fortnite. O kresbu se pak postará Sergio Davila, zatímco vzhled obálek bude v režii Leinil Francis Yu.

Stejně jako v případě předchozího počinu, tak i tentokrát bude platit, že komiks u nás bude vycházet souběžně s americkým vydáním, tudíž první díl dorazí už 8. června a zakoupíte ho v knihkupectvích i novinových stáncích (případně v obchodě Xzone, v němž už můžete předobjednat všechny díly).

A samozřejmě opět bude platit, že ke každému sešitu dostanete bonusový kód, s nímž získáte nové kostýmy a předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama