Oznámeno MMO Magic: The Gathering
Novinka Oznámeno MMO Magic: The Gathering

Oznámeno MMO Magic: The Gathering

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společně s tím došlo i na novou hru ze světa Dungeons & Dragons.

Reklama

Letošní vyhlašování cen The Game Awards již máme úspěšně za sebou a zatímco internet nadšeně jásá nad skvělou ukázkou ze hry Ghost of Tsushima, případně trochu rozmrzele diskutuje nad vzhledem nového Xboxu, tak mezitím se trochu snáší prach na ostatní oznámení, která i přes svou zajímavost byla trochu upozaděna.

Mezi tato oznámení patří i Magic: Legends - akční MMORPG, jenž je zasazeno do velice rozsáhlého univerza kartičkové předlohy Magic: The Gathering, která je tady s námi již neskutečných 27 let. Na titulu pracují tvůrci ze studia Cryptic (autoři onlinovky Neverwinter) a její vydání zprostředkuje asijská společnost Perfect World.

Více informací zatím o titulu nevíme, nicméně již nyní se na oficiálních stránkách můžete přihlásit do beta testování.

Ovšem tato masivně multiplayerová hra ze světa Magiců není jediným produktem firmy Wizards of the Coast, jenž se dočká svého dalšího videoherního polínka v ohni.

Došlo totiž na oznámení i nové hry pracující se světem legendární hry na hrdiny D&D. Její název zní Dark Alliance a jedná se o kooperativní akční RPG. Na starosti ho mají Tuque Games. Ti prozatím nemají příliš velkou historii a jejich jediným titulem je top-down střílečka Livelock.

Dark Alliance vyjde na podzim příštího roku na PC a konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama