Oznámeno MMORPG The Missing Ink
Novinka Oznámeno MMORPG The Missing Ink

Oznámeno MMORPG The Missing Ink

Michal Burian

Michal Burian

5

Od indie vývojářů z Velké Británie se k nám chystá webové free-to-play MMORPG připomínající populární Minecraft.

Reklama

Tým RedBedlam představil The Missing Ink. Jde o webové free-to-play MMORPG, které se do betatestování dostane příští rok. Hra by měla vyjít v Q3 2012 pro PC, Mac a nespecifikované tablety.

The Missing Ink má nabídnou plně interaktivní sandboxový virtuální 3D svět. Co se příběhu týče, ten by měl hráče postavit před nelehké úkoly s různými minihry. Za úkol budete mít zachránit fantasy svět, který trpí pod nadvládou zla.

Každý hráč by měl získat vlastní virtuální 3D svět. Ten si budete moci vytvořit podle své vlastní fantazie, přidat minihry a pozvat své přátele, aby společně s vámi budovali nový svět nekonečných možností.

"Chtěli jsme udělat něco jiného, multiplatformního s novými nápady a jedinečným konceptem. Myslím, že s námi budete souhlasit, že jsme na dobré cestě k dosažení těchto cílů. Jsme pevně přesvědčeni, že The Missing Ink bude první MMORPG ve virtuálním světě na iOS a Android zařízeních v roce 2012," řekli tvůrci na oficiálních stránkách hry.

RedBedlam závěrem potvrdili, že v The Missing Ink bude i systém pro platící hráče. Na podrobnější informace si budeme muset počkat, protože vývojáři shánějí vydavatele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama