MotoGP 21 Novinka Oznámeno MotoGP 21

Oznámeno MotoGP 21

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Po pádu se tentokrát musíte zvednout sami.

Reklama

Italské studio Milestone má sérii MotoGP na starosti už velmi dlouhou dobu a bylo samozřejmostí, že se nového ročníku dočkáme i letos. MotoGP 21 bylo oznámeno včera a pochopitelně nabídne poměrně solidní množství novinek.

K dispozici budou tratě a týmy z letošní sezóny, a to ve všech kategoriích, tedy Red Bull Rookies Cup, Moto3, Moto2, MotoGP i elektrická MotoE. Zároveň se můžeme těšit na více než 40 historických jezdců a motorek.

Vrací se manažerská kariéra, která se objevila už v loňském ročníku. Tentokrát si však budeme moct vytvořit i vlastní tým. Stejně jako loni pak musíme najímat zaměstnance a vylepšovat motorku.

Zajímavá novinka se týká pádů. Pokud totiž z motorky spadnete, budete muset co nejrychleji vstát a zpátky na ni usednout. Dosud toto bylo řešeno automaticky a při pádu jste byli přesunuti zpět na trať. Rozhodně je to něco, co hru opět o něco přiblíží realitě.

Poprvé do hry přibude penalizace v podobě delšího okruhu. Ta už se uplatňuje v realitě, ale dosud byly ve hrách pouze časové penalizace.

O ostatní závodníky ve vaší kariéře či jiných závodech se pak opět postará neurální umělá inteligence ANNA, která se poprvé objevila v MotoGP 19. Tentokrát bude zase trochu vylepšená.

Kromě PC a konzolí minulé generace se hra samozřejmě podívá také na konzole aktuální generace. Na nich nabídne dynamické rozlišení až 4K, 60 FPS, vylepšenou grafiku a rychlejší načítaní díky SSD.

MotoGP 21 vyjde 22. dubna 2021 a míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama