Novinka Oznámeno Not Tonight 2

Oznámeno Not Tonight 2

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC

Pokračování nás zavede do Spojených států.

Reklama

Jsou tomu už 3 roky, co vyšla zajímavá indie hra Not Tonight, která se inspirovala hitem Papers, Please. Podívali jsme se v ní do alternativní Velké Británie, kde vládne extrémní pravicová strana. Hlavní postavou je vyhazovač, který pracuje v různých klubech, aby přežil. Postupně jsme se ale zapletli i do celého politického dění.

Vývojáři z PanicBarn si pro nás nachystali překvapení a před pár dny oznámili pokračování. Not Tonight 2 se odehrává ve Spojených státech amerických, které jsou rozdělené na 3 frakce. Hlavní postavou bude Eduardo Suarez, který je zatčen při jednom z protestů a je odvezen do Miamského gulagu. Hrát budeme za 3 jeho přátele (Malik, Kevin a Mari), kteří potřebují najít Eduardovy dokumenty a dovézt je včas do Miami.

Opět se podíváme do klubů, ale tentokrát nás čekají také kostely, kasina, závodní tratě a dokonce kulty. Naším úkolem bude kontrolovat identifikační dokumenty, kromě toho si však vývojáři připravili také několik miniher.

Datum vydání zatím neznáme, ale hru si můžete přidat do seznamu přání na Steamu. Přidat se můžete také na oficiální Discord, kde se lze zaregistrovat do uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama