Oznámeno nové Tropico, staňte se El Presidente
Tropico 5 Novinka Oznámeno nové Tropico, staňte se El Presidente

Oznámeno nové Tropico, staňte se El Presidente

Michal Burian

Michal Burian

10

Penultimo s potěšením oznamuje, že hlasy byly sečteny a ověřeny. Jsme hrdí na to, že se slavný El Presidente vrátí. Po páté vyhrál volby a stane se opět našim vůdcem tropického ráje.

Reklama

Pokud nevíte, o co jde, tak věřte, že společnost Kalypso Media oznámila pátý díl úspěšné budovatelské strategie Tropico. Vývoj má opět na starost Haemimont Studio, přičemž v plánu je vydat hru v příštím roce ve verzích pro PC, Mac, Linux a Xbox 360.

V roli El Presidente převezmete nejprve kontrolu nad ostrovem Tropico během raných koloniálních časů. Povedete svůj lid staletím ve světě různých změn, který se neustále pohybuje vpřed. Budete čelit měnícím se potřebám vašeho lidu, stejně tak nepřátelské vládě a frakcím. Tím položíte základy pro svou vlastní dynastii.

Za své volební období můžete podpořit členy své rodiny a udělat z nich velvyslance, velící generály nebo dokonce nejvyšší vládce. Nezapomeňte ale, že když se vám bude dařit a poroste váš vliv a bohatství, tak se stanete hrozbou pro ostatní. Dokážete přežít obě světové války, různé nástrahy apod. a vést svou zemi do moderní boby i mimo ni? Těšit se můžete na hraní od 19. do 21. století, každá doba nabízí specifické výzvy a příležitosti.

Vývojáři kromě příběhové části nezapomínají ani na nové funkce, slibují pokročilé obchodní mechaniky, technologie, vědecko-výzkumné stromy a možnost poznat ostrov. Krom toho páté Tropico přinese kooperaci a multiplayer až pro čtyři hráče. Budete moci sdílet zdroje a lid a dokonce i vyhlásit válku.

Dále na vás čeká přes 100 unikátních budov, nové zdroje a propracované obchodování se sousedními ostrovy a klíčovými národy, třeba za pomoci flotil.

Je pouze na vás, jakým budete prezidentem, budete mírumilovní ke svému lidi nebo se stanete skutečným tyranem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama