Oznámeno pokračování noir adventury This is the Police
Novinka Oznámeno pokračování noir adventury This is the Police

Oznámeno pokračování noir adventury This is the Police

Michal Burian

Michal Burian

1

Pro PC a všechny současné konzole, včetně Nintenda Switch.

Reklama

Noir adventura This is the Police z roku 2016 se u hráčů stala hodně oblíbenou a na Steamu má velmi kladná hodnocení. Není tak divu, že Weappy Studio ve spolupráci s THQ Nordic připravuje druhý díl. Ten byl dnes oficiálně oznámen a dorazí v průběhu letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

This is the Police 2 vás zavede do zapadnutého severského městečka Sharpwood kdesi v Severní Americe, kde obyvatelé žijí v úzce propojené komunitě. Všichni se znají a po celé generace dodržují různé tradice, některé z nich se mohou zdát barbarské. Zároveň ve městě kvete kriminalita a v ulicích se daří pašerákům a gangům.

Pořádek má nastolit Lilly Reedová (namluví ji Sarah Hamiltonová), která se stává novým šerifem. Úkolem nového šerifa je udržovat pořádek a mír, což se ukáže jako hodně obtížné. Její kolegové totiž nejsou nejspolehlivější a rozkazy Lilly neberou vážně. Aby toho nebylo málo, tak kartami zamíchá cizinec jménem Warren Nash. Warren se objeví ve městě a vy nevíte, co od něj máte očekávat. Může přinést spásu, ale zároveň i zkázu.

Ve druhém díle This is the Police se vývojáři zaměřili na nové mechanismy, které od vás budou vyžadovat, abyste si promysleli jednotlivé situaci, strategicky přemýšleli a správně rozhodnuli. Zároveň musíte mít na paměti dovednosti, schopnosti a silné a slabé stránky ostatních policistů, což bude hrát důležitou roli, stejně jako využívání zdrojů.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama