Oznámeno pokračování oficiálních motokrosových závodů
Novinka Oznámeno pokračování oficiálních motokrosových závodů

Oznámeno pokračování oficiálních motokrosových závodů

Michal Burian

Michal Burian

1

Milestone na začátek příštího roku chystá MXGP2. Co vývojáři slibují?

Reklama

V únoru 2016 po dvou letech vyjde pokračování oficiálních motokrosových závodů. MXGP2 má být dle tiskové zprávy propracováno do posledního detailů a nabídnout adrenalinové závody. Kromě klasického singleplayeru s kariérou nebudou chybět online a offline režimy, během kterých hráči otestují své schopnosti až na samé hranice, a to včetně té největší zkoušky: soutěže o titul neporazitelného šampiona motokrosu, který bude závodit bok po boku s velkými hvězdami mezinárodního motokrosu, jako je např. Ryan Villopoto a osminásobný mistr světa Tony Cairoli.

„Pulzující mechanické srdce, poháněné benzinem a pokryté prachem a blátem, ukuté ve výhni mistrovských mechaniků – zvuk motoru, který vám řve v helmě – vibrace motorky, každé zachvění a otřes pocítí hráči na celém světě, kteří v ruce budou třímat ovladač," dočteme se v tiskové zprávě.

„Hvězdou tohoto nového titulu jsou týmy, okruhy a především jezdci ze sezóny 2015. Ti přikovali diváky k obrazovkám až do 30. srpna tohoto roku, kdy Romain Febvre vyhrál na nizozemské MXGP titul mistra světa. A jako by to nebylo málo, MXGP2 posouvá hranici ještě dál: tato hra, jež obsáhne sezónu 2015, přináší závan čerstvého vzduchu (okořeněného výfukovými plyny) v podobě nových možností úprav motorek i závodníků, interiérových soutěží a mnoha dalšího. Při hraní MXGP2 budou mít hráči neustále jednu ruku na plynu a ocitnou se přímo uprostřed videoherního zážitku."

Vicepresidentka Milestone Luisa Bixio říká: „Motokros je strhující a úchvatný sport s dynamickou komunitou zapálených fanoušků, kteří se neváhají podělit o své nápady. Po naší zkušenosti s hrou MXGP, kterou kladně přijali kritici i fanoušci, jsme se dali do práce na vývoji MXGP2. Vývojářský tým se každému detailu hry věnuje s obrovskou vášní a na vývoji se rozhodně projevují zkušenosti, jež tým nasbíral při práci na titulech pro současnou generaci konzolí. Díky tomu můžeme vytvořit produkt, který jistě uspokojí všechny milovníky motokrosu.“ Luisa Bixio uzavírá s tím, že zve „každého, aby zahřál motory a připravil se na adrenalinovou jízdu a silný zážitek.“

MXGP2 vyjde v únoru 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Oznamovací video bohužel neobsahuje záběry ze samotné hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama