Oznámeno pokračování Party Hard
Novinka Oznámeno pokračování Party Hard

Oznámeno pokračování Party Hard

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Systematická likvidace účastníků příliš hlasitých párty ještě zdaleka nekončí.

Reklama

V roce 2015 došlo k vydání netradiční hry Party Hard, v níž bylo vaším úkolem za pomoci nože a prostředí zabíjet účastníky příliš hlasitých večírků a nenechat se chytit. To všechno v částečně procedurálně generovaném prostředím a se zaměřením na stealth.

Šlo o poměrně úspěšný koncept, a tak se nelze příliš divit, že se chystá pokračování s prostým názvem Party Hard 2, na němž pracuje ukrajinské studio Pinokl Games.

Zatímco první díl si postupně probojoval cestu na PC, konzole a mobilní platformy, pokračování je v tuto chvíli ve vývoji jen pro PC. Tentokrát vás čeká potřeba vyvraždit firemní párty, protože jste nedostali vánoční bonusy. Skvělý důvod pro masakr, vážně.

Vydavatel hry tinyBuild uvádí, že během vývoje prvního dílu došlo k vydání pěti veřejných alfa verzí, díky nimž tvůrci nahromadili cennou zpětnou vazbu. Podobnou metodu zvolí i tentokrát, takže se zájemci mohou těšit na několik hratelných verzí, které budou k dispozici v průběhu vývoje. Zatím se můžete na oficiálním webu přihlásit k testování alfa verze. Plná verze by měla vyjít letos v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama