Oznámeno pokračování The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man 2 Novinka Oznámeno pokračování The Amazing Spider-Man

Oznámeno pokračování The Amazing Spider-Man

Michal Burian

Michal Burian

10

Bude vycházet z připravovaného filmu a vyjde na jaře příštího roku s větší volností v otevřeném světě zasazeného do New Yorku.

Reklama

Společnosti Activision a Marvel si řekly, že by mohly využít připravovaný film The Amazing Spider-Man 2 od Sony Pictures a vytvořil další hru. Tak se také děje, tvůrčí celek ze studia Beenox kutí pokračování akční adventury The Amazing Spider-Man z roku 2012. To si bude brát spoustu inspirace z filmové verze a nabídne alternativní pohled na události.

Vývojáři, kteří mají na svědomí i první díl (recenze), se dušují, že tentokrát bude akční adventura z pohledu třetí osoby detailněji zpracovaná a především nabídne větší volnost v otevřeném světě. Ten bude zasazen do výrazně většího New Yorku.

Kromě toho budou mít hráči k dispozici další schopnosti, více upgradů, více výzev a více svobody v rozhodování, slíbil v tiskové zprávě Thomas Wilson. Během záchrany milovaného města se Spider-Man setká s mnoha novými nepřáteli, stejně jako s některými starými.

Více informací se dozvíme později. The Amazing Spider-Man 2 vyjde zároveň s uvedením celovečerního filmu, tedy na jaře příštího roku pro PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, 3DS a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama