Oznámeno první DLC pro Dragon Age 2
Dragon Age 2 Novinka Oznámeno první DLC pro Dragon Age 2

Oznámeno první DLC pro Dragon Age 2

Michal Burian

Michal Burian

8

Studio BioWare představilo první dodatečný obsah, který rozšíří akční RPG titulu Dragon Age 2.

Reklama

BioWare včera oznámili vydání digitálního balíčku tří dodatečných misí pro nadcházející hru Dragon Age II s názvem „The Exiled Prince“ (Princ ve vyhnanství), který bude k dispozici ke stažení současně s uvedením Dragon Age 2 na severoamerický trh 8. března aktuálního kalendářního roku.

Ti, kdo si předobjednají Dragon Age II před 11. lednem 2011 obdrží bezplatný upgrade na Dragon Age II BioWare Signature Edition, jejíž přidanou hodnotu tvoří vedle balíčku DLC „The Exiled Prince“ také digitální herní soundtrack a exkluzivní arzenál výzbroje a výstroje pro postavy ve hře. Pro ostatní kopie Dragon Age II, předobjednané, či zakoupené po 11. lednu, bude DLC „The Exiled Prince“ k dostání samostatně za cenu 7 USD nebo 560 Microsoft Points.

„The Exiled Prince“ uvádí na scénu šlechtického lučištníka Sebastiana Vaela, s nímž se hráči setkají uprostřed jeho hledání odplaty za brutální vyvraždění rodiny. Ačkoli byl již v dětství předurčen pro kněžské povolání, je Sebastian, coby jediný přeživší dědic svého rodu, nucen opět vstoupit do nebezpečného prostředí vysoké politiky. Hráči se v roli Sebastiana, jehož hlavními přednostmi jsou neochvějná loajalita a přesná střela, musejí rozhodnout, zda jeho boj za pomstu smrti členů rodiny povedou směrem k znovuzískání jeho ztraceného titulu, nebo nelítostné likvidaci nepřátel v Kirkwallu. Vedle absolvování tohoto akcí nabitého děje lze Sebastiana získat jako člena družiny pro větší část příběhu Dragon Age II.

„Cílem prvního DLC pro Dragon Age II je rozšíření Hawkeových dobrodružství a světa Dragon Age prostřednictvím nových postav v rámci smysluplných příběhových linií a intenzivních dynamických misí,“ uvedl Mark Darrah, výkonný producent Dragon Age II. „DLC ‚The Exiled Prince‘ umožní hráčům nejen prožít silný příběh Sebastianovy pomsty, ale také jej použít jako Hawkeova společníka v průběhu jeho boje o uchopení moci v Dragon Age II.”

Dragon Age 2 vyjde v Evropě 11. března 2011 ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Pokud máte zájem o předobjednávku zmíněné sběratelské edice, tak PC verze vás vyjde na 998 Kč, PS3 a Xbox 360 verze na 1298 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama