Oznámeno taktické RPG Othercide
Novinka Oznámeno taktické RPG Othercide

Oznámeno taktické RPG Othercide

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pro PS4, Xbox One a pro PC vyjde letos v létě.

Reklama

Focus Home Interactive a vývojáři z Lightbulb Crew oznámili nové taktické RPG Othercide, vytvářené v gothic stylu. Letos v létě vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC.

RPG Othercide bude možné vyzkoušet v době od 27. února do 1. března v Boston Convention Center na PAX East 2020.

Daughters jsou již jen pouhou ozvěnou největšího válečníka, který kdy žil a jsou také vším, co stojí mezi utrpením a smrtí. Jsou tak poslední nadějí lidstva.

Svou armádu Daughters povedete do boje tak, abyste využili všechny jejich dovednosti, které dokážete využít. O osudu lidstva rozhodne vaše statečnost, která bude mít vliv na schopnosti a osobnost Daughters. Můžete udělat složitá rozhodnutí v podobě oběti jednoho jedince a uzdravit tak druhého. Přeživší tak budou silnější a připraveni na boj v další bitvě.

Boj tak bude složitým tancem velkolepých vlastních akcí a přerušení útoků nepřátel. Musíte si naplánovat svůj čas a řetězit schopnosti, kterými dokážou porazit nepřátele. Boj ve velkolepých bitvách s bossy, kteří jsou zdrojem utrpení. Jde o strašlivé tvory, vytvořených z nejhorších lidských zločinů proti samotnému lidstvu. Budete bojovat a když padnete, zase povstanete!

Zdroj: Focus Home Interactive

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama