Novinka Oznámeno The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion

Oznámeno The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové rozšíření nás zavede do oblasti předposledního příběhového dílu.

Reklama

Jedním z v současnosti nejoblíbenějších MMORPG je bezpochyby The Elder Scrolls Online od Zenimax Online Studios. V letošním roce jsme vás přinesli recenzi na poslední rozšíření Greymoor, kterému jsme udělili 7/10 s následujícím verdiktem:

The Elder Scrolls Online je jiné, v mnoha ohledech skvělé MMORPG, které ve svém žánru těží převážně z nadprůměrného příběhu a obrovské porce obsahu. Expanze Greymoor přidává dvě naprosto nádherné zóny, zábavný systém sběru starožitností a předělaný vampirismus. I když se říká, že méně je někdy více, zde to neplatí. Obsah je rozsahem a typem velmi podobný předchozím datadiskům, což ale není vůbec na škodu. To vše bohužel sráží relativně závažné technické problémy a slabší hlavní dějová linie. Když ale dáte Greymooru a obzvláště celému ESO šanci, je velmi pravděpodobné, že své investice nebudete litovat.

Nyní byla oznámena nová expanze, která nás zavede do Oblivionu. Výše uvedeným teaserem se můžete naladit na plnohodnotné představení, které spadá na 21. ledna příštího roku a přiblíží nám nová DLC a epickou příběhovou linii, která na nás v Oblivionu čeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama