The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion se představí později
The Elder Scrolls Online Novinka The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion se představí později

The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion se představí později

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Může za to inaugurace nového prezidenta USA.

Reklama

Pokud bychom měli v dnešní době označit nějaké populární MMORPG, tak kromě World of Warcraft na mysl rozhodně přijde i The Elder Scrolls Online, které se po poměrně vlažném startu přetavilo do stálice, která se těší velké oblíbenosti, přičemž do ní pravidelně vychází nový obsah.

Třeba nedávno jsme se navrátili díky DLC Greymoor do mrazivého Skyrimu. Naši recenzi na toto rozšíření si můžete přečíst zde, přičemž si odneslo rozhodně dobrých 7 bodů z 10.

Na The Game Awards pro rok 2020 byl nicméně oznámen další přídavek, tentokrát s názvem Gates of Oblivion, tedy se bude jednat o vhodný materiál pro fanoušky čtvrtého dílu hlavní série The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Společně s oznámením a vydáním teaseru také došlo na prozrazení toho, že se 21. ledna dočkáme zevrubnější představení.

Na to si ovšem nakonec budeme muset počkat o něco déle, jelikož se autoři toto detailní odhalení rozhodli posunout na 26. ledna ve 23:00 našeho času.

Důvodem tohoto odsunu je fakt, že na 20. ledna připadá inaugurace nového prezidenta Spojených států amerických, přičemž vývojáři se s ní nechtějí zbytečně křižovat.

Stále ale platí, že představení proběhne na Twitch kanálu společnosti Bethesda, který naleznete zde. Při samotné akci se objeví ředitel studia ZeniMax Online - Matt Firor, k němuž se přidá víceprezident marketingu Pete Hines.

Pokud tento stream posléze budete sledovat s Twitch účtem, jenž je propojen s vaším účtem na Elder Scrolls Online, tak zcela zdarma získáte tohoto roztomilého peta a navíc máte možnost dostat nějaké Twitch dropy.

The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion se představí později
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama