Oznámeny další DLC pro Sea of Thieves
Sea of Thieves Novinka Oznámeny další DLC pro Sea of Thieves

Oznámeny další DLC pro Sea of Thieves

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Nových expanzí se dočkáme v červenci a v září.

Reklama

Sea of Thieves (recenze) patří mezi jednu z populárních značek Microsoftu. Za necelých 24 hodin zaznamenala hra přes milion hráčů a za dva týdny jich bylo dva miliony - děkovat za to může i službě Xbox Game Pass. Jsou zde hráči, které hra nechytla a nastal u nich stereotyp, který se týkal především úkolů stejného charakteru nebo módu jednoho hráče. Naopak jsou tady i takoví hráči, kteří nemůžou odolat pirátskému dobrodružství a jsou v roli piráta nepřetržitě, ať už při živém vysílání na svém kanálu nebo při svém klidu.

O nadcházejících plánech pro hru jsme byli informování již v půli května, a to s tím, že první větší update dorazil na konci téhož měsíce. První expanze nesla název The Hungering Deep a přinesla do hry žraloky s obrovskými čelistmi, kteří dokáží svými ostrými zuby zahubit celou posádku na lodi. V létě nás čekají další dvě aktualizace, při kterých budeme moct využít nový typ lodí a vydat se na nebezpečnou cestu do nového světa + dále ještě přibude do hry nový obsah na podzim a konci tohoto roku.

Dnes při tiskové konferenci Xboxu byly odhaleny dvě velké expanze, které dorazí v červenci a v září. Při oznamovacím traileru jsme spatřili piráta uprostřed domu s věštkyní, jež prorokovala příchod očekávaných DLC. První se jmenuje Cursed Sails a druhé Forsaken Shores, ale nikde ani zmínka o tom, zda budou placené nebo v rámci bezplatné aktualizace. Spíše to druhé, snad...

Na trailer přibližující expanze se můžete podívat níže:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama