Oznámeny listopadové PS Plus hry
Novinka Oznámeny listopadové PS Plus hry

Oznámeny listopadové PS Plus hry

Michal Burian

Michal Burian

41

Worms Battlegrounds, Bound, Until Dawn: Rush of Blood a další hry.

Reklama

Společnost Sony konečně oznámila hry, které si budou moci v listopadu do svých knihoven přidat předplatitelé PlayStation Plus na PlayStationu 4, PlayStationu 3 a PlayStation Vita.

Od 7. listopadu bude v nabídce válka červů v podání Worms Battlegrounds ve verzi pro PS4. Hra vyšla v roce 2014, přesto jde o velmi zábavnou strategickou arkádu, která vás a vaše kamarády na hezkých pár hodin zabaví. To Bound je netradiční plošinovka se zaměřením na vizuál. K dostání je od srpna loňského roku a budete si ji moci zahrát na PS4, pokud máte navíc PlayStation VR, tak bude zážitek ještě intenzivnější.

Bonusovým titulem pro PS4 s PSVR je kolejová hororová střílečka Until Dawn: Rush of Blood, ve které se při hraní nejednou pěkně leknete.

Pro PS3 je to tentokrát R-Type Dimensions a Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic, zatímco pro PS Vita Dungeon Punks (i pro PS4) a první a druhá epizoda Broken Sword 5: The Serpent’s Curse.

Od 7. listopadu v nabídce PS Plus

Worms Battlegrounds (PS4) Bound (PS4/PS VR) Until Dawn: Rush of Blood (PS Plus bonus – pouze s PSVR) That’s You! (PS Plus bonus – PlayLink) R-Type Dimensions (PS3) Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (PS3) Dungeon Punks (PS Vita & PS4) Broken Sword 5: The Serpent’s Curse [Ep. 1 & 2] (PS Vita)

Říjnové hry v PS Plus (stále dostupné)

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4)Amnesia: Collection (PS4)RIGS: Mechanised Combat League (bonusový titul - vyžaduje PSVR)That’s You (bonusový titul – PlayLink)Monster Jam Battlegrounds (PS3)Hustle Kings (PS3)Hue (PS Vita & PS4)Sky Force Anniversary (PS Vita & PS4)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama