Oznámeny závody Scania Truck Driving Simulator
Novinka Oznámeny závody Scania Truck Driving Simulator

Oznámeny závody Scania Truck Driving Simulator

Michal Burian

Michal Burian

5

Tvůrci Euro Truck Simulatoru a Truck & Trailers oznámili nový titul.

Reklama

Scania Truck Driving Simulator je přibližně třikrát větší než Truck & Trailers. I tak se ale jedná o relativně malou hru, která ale nabídne různé možnosti.

K dispozici bude autoškola s různými úkoly pro zahřátí. Následovat budou nesnadné výzvy v šampionátu Scania's Young European Truck Driver. Chybět nebude ani realisticky vypadající scénáře a mapy s úkoly dopravit zboží z bodu A do bodu B, a to i bez časového limitu s možností toulat se po mapě.

SCS Software slibují taktéž jakési propojení s ostatními hráči přes internet. Nečekejte ale plnohodnotný multiplayer, místo něho se dočkáme žebříčku nejlepších hráčů s možností srovnat s nimi váš čas.

Pro úplnost dodejme, že SCS Software s současné době připravuje i Euro Truck Simulator 2.

Oficiální popis hry

Usedněte za volant jednoho z nejklasičtějších trucků na silnici ve vysoce detailní simulaci Scania série R. Tento simulátor natahuje hranice věrohodnosti až k prasknutí, a to díky jedinečné směsi hratelnosti a simulace, která se bude zamlouvat každému, kdo má trucky v oblibě!

Projeďte sérii volných misí, ve kterých budete doručovat zboží v obrovském a velmi propracovaném 3D městě. Naložte náklad podle libosti a užívejte si naprosté svobody při jeho rozvážení!

Využijte příležitosti a naučte se víc o světě trucků Scania. To vše díky jedinečné možnosti virtuální návštěvy přímo v demo centru Scania, kde tato firma představuje svá nová vozidla VIP návštěvníkům!

Díky spoustě online funkcí můžete nahrávat své rekordy na internet a stahovat si tabulky nejlepších výsledků, abyste se podívali, jak si vedete v porovnání s ostatními experty. Studujte techniky mistrů ve stažitelných záznamech, díky kterým se mohou řidiči Scania nejen něčemu přiučit, ale i inspirovat!

Pokud si chcete od řízení dát krátkou přestávku, nemůžete ji strávit lépe než ve virtuální galerii. Pro fanouška Scania je to povinnost: pokochejte se pohledem na obsáhlou galerii vozidel Scania, a to jak ve formě fotografií, tak videí. Podívejte se na nejlepší okamžiky minulé sezóny soutěže Young European Truck Driver competition. Tím naladíte svůj apetit a budete se chtít snažit vyrovnat mistrům trucků.

Vyražte na cestu ve skvostné simulaci Scania, která vám zaručí, že nebudete chtít volant pustit z ruky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama