Oznámí Valve na GamesComu něco nového?
Novinka Oznámí Valve na GamesComu něco nového?

Oznámí Valve na GamesComu něco nového?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

44

<strong>AKTUALIZACE #2.</strong> Prezentace Grand Theft Auto V se však nejspíš nedočkáme.

Reklama

AKTUALIZACE #2: Ani od Valve nemáme nic čekat. Doug Lombardi totiž prohlásil: "Budeme mít na výstavě tým Steamu, aby se setkal s vývojáři a vydavateli. Neplánujeme žádné ukázky her." Takže, tím padají i poslední naděje.

AKTUALIZACE: Bohužel falešný poplach. Organizátoři GamesComu pro britský Eurogamer prohlásili, že Gerald Bauser nemá s organizací výstavy nic společného, tudíž je seznam falešný. Dokonce prohlásili, že GTA V na výstavě vůbec nebude. Co se dá dělat. K Valve se však nevyjádřili, podle oficiálního webu ale na Gamescomu budou.

Původní zpráva

Vzhledem k neustálému očekávání Half-Life 3 a relativní nečinnosti Valve na E3 leckoho napadá otázka, jestli náhodou něco nebude na GamesComu. Podle nově zveřejněného seznamu chystaných titulů možná bude.

Jak odhalili čtenáři zahraniční fansite lambdageneration.com, na Linkedln profilu Geralda Bausera, projektového manažera pro letošní GamesCom, se objevil velice zajímavý seznam. Leckoho určitě potěší, že se v něm krásně vyjímá Grand theft Auto V, takže nedávný trailer zřejmě nelhal a dočkáme se očekávané prezentace. Kromě řady jiných, již oznámených a víceméně automaticky očekávaných titulů, ale zaujme i něco jiného. Posuďte sami:

Activision Blizzard – Call of Duty: Black Ops 2 PC, 360, PS3 and World of Warcraft expansion (from 3 months)

Konami – Metal Gear® Rising: Revengence (ongoing)

Electronic Arts – Medal of Honor Warfighter , Crysis 3 and Need for Speed: Most Wanted (3 months) PC, 360, PS3

Rockstar games – Grand Theft Auto V and Table Tennis Tournament 2 – (4 months) PC, 360, PS3

Arenanet – Guild Wars 3 (in progress) PC, 360, PS3

Valve – Coming Soon (in progress)

Ubisoft – Assassin’s Creed 3 (for 5 months) PC; 360, PS3

Reef Entertainment – Coming Soon (2 months)

Ano, Valve - Coming Soon (in progress). Všichni vědí, že Valve v současné době veřejně pracuje na Counter-Strike: Global Offensive, Dotě 2, Source Filmmaker a na různých úpravách Steamu. Proč by tedy s ukázkou něčeho z toho dělali takové tajnosti? Že bychom se dočkali něčeho jiného, zvlášť když Steam a CS:GO byly už na E3, SFM se prezentuje sám o sobě a International turnaj Doty 2 je přesunut na výstavu PAX? Kdo ví, možná se po šesti letech od oznámení konečně dočkáme představení dalšího Half-Life.

Nebo taky ne. Nebo se dočkáme oznámení Ricochet 2. Nebo prostě Valve řekne, že jen nemají plány na konkrétní GamesCom prezentaci. Naděje tu ale je, tentokrát možná větší než kdy jindy. Netřeba říkat, že jsme v redakci neobyčejně napjatí, ať už ohledně Valve, nebo i GTA V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama