Oznámit Watch Dogs na E3 2012 chtěl šéf Ubisoftu
Watch Dogs Novinka Oznámit Watch Dogs na E3 2012 chtěl šéf Ubisoftu

Oznámit Watch Dogs na E3 2012 chtěl šéf Ubisoftu

Michal Burian

Michal Burian

28

Vývojáři ze studia Ubisoft Montreal byli proti, donutil je šéf Yves Guillemot.

Reklama

Při odložení hackerské akce Watch Dogs, která měla původně vyjít loni v listopadu zároveň s uvedením nových konzolí na trh, se spousta hráčů ptala, proč vlastně Ubisoft oznámil hru v červnu 2012 na E3 v Los Angeles. Podle mnohých to bylo brzo. To si ostatně mysleli i sami vývojáři ze studia Ubisoft Montreal. Vydavatel je ale přesvědčil, aby přijeli na E3 a ukázali hru.

,,Donutil nás zúčastnit se E3 2012,“ řekl kreativní ředitel Jonathan Morin v posledním čísle časopisu EDGE. ,,V té době jsme ještě nevěděli, jak budou sakra ty nové konzole fungovat, takže Watch Dogs od začátku běželo na sedmé generaci konzolí (PlayStation 3/Xbox 360). Postupně jsme přidávali nápady a posouvali celkové jádro Watch Dogs společně s designem tak, že jsme věděli, že půjde o hru spíše pro budoucí platformy.“

,,Yves byl tím, kdo chtěl, abychom přijeli na E3 v roce 2012. My jsme ale nechtěli, bylo to podle nás brzo. Nakonec si myslím, že měl pravdu,“ dodal Morin.

Watch Dogs vyjde po celém světě 27. května letošního roku s českými titulky. Wii U verze později. Níže ještě srovnání gameplay záběrů z E3 2012 a těch aktuálních (v jiném počasí a herní době). Ubisoft tvrdí, že Watch Dogs bude na PC vypadat mnohem lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama