Pagan Min je rozporuplnou osobností ve Far Cry 4
Far Cry 4 Novinka Pagan Min je rozporuplnou osobností ve Far Cry 4

Pagan Min je rozporuplnou osobností ve Far Cry 4

Michal Burian

Michal Burian

26

Nový trailer věnovaný postavě, která je samozvaným králem a tyranským diktátorem fiktivní himalájské oblasti Kyrat <strong>+ informace o jeho minulosti a PS4 a PS3 bundly</strong>.

Reklama

Pagan Min kromě slušivého růžového oblečku a blonďatými vlasy zaujme také chováním. O tom se můžete přesvědčit v nejnovějším traileru níže.

Pagan Min se narodil v Hongkongu. Jde o syna drogového bosse Golden Triangle. Jeho otec byl malou rybou ve velkém rybníku. Pagan pracoval pro svého otce, práci nesnášel, byl frustrovaný tím, že musí dělat sluhu svému otci. Nikdo neví, jak jeho otec zemřel, ale nebylo to přirozenou příčinou. Po otcově nešťastném odchodu zdědil Pagan malý kousek koláče. Následně se rozloučil se svou starou identitou a přijal přezdívku “Pagan,” jmenuje se po starém barmském králi, který zavraždil svou rodinu, aby přezval kontrolu.

Pagan Min je hodně ambiciózní osobností, rychle se stal hodně bohatým člověkem, který měl okolo sebe malou soukromou armádu, která dohlížela na obchod s heroinem. Takový obchod občas nevyšel podle představ. Nepodařilo se mu zapadnout a věděl, že se mu nepodaří zlikvidovat konkurenci. Bylo jen otázkou času, než se stará garda rozhodne, že ho zabije.

Tou dobou se přesunul do Kyratu. Do malého rozvráceného státu s několika válčícími frakcemi. Pagan se spojil s monarchisty, zlikvidoval všechny nepřátelské frakce v zemi a toužil usednout na trůn. Po několika krvavých měsících zaútočil Pagan Min na palác, zradil monarchisty, zavraždil dědice a zmocnil se trůnu. Poté začal likvidovat všechny, kteří by mu mohli stát v cestě. To vedlo k založení malého hnutí zvané Golden Path, které chce svrhnout Pagana Mina.

Krom nového traileru Ubisoft ve spolupráci se Sony představil PS4 a PS3 bundly s Far Cry 4. Společnosti si pro fanoušky připravily klasický PS3 bundl s hrou a černou nebo bílou edici konzole PlayStation 4 s Far Cry 4. Všechny tři bundly budou k dispozici i v Evropě, předobjednávky by měly již brzy začít. Far Cry 4 vychází 18. listopadu s českými titulky na PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

- Přečtěte si náš včerejší článek: Ve Far Cry 4 si každý hráč vytvoří svůj příběh

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama