Pagan Online: Tvůrci World of Tanks mají své Diablo
Pagan Online Novinka Pagan Online: Tvůrci World of Tanks mají své Diablo

Pagan Online: Tvůrci World of Tanks mají své Diablo

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC

Podívejte se na první gameplay záběry.

Reklama

Na nové Diablo od Blizzardu si ještě nějakou dobu počkáme, pokračování této akční RPG série je v plánu, ale zatím studio odhalilo jen mobilní Diablo Immortal, které u fanouškům vyvolalo dost negativní reakci. To jde na ruku týmu Mad Head Games. Ten pod záštitou společnosti Wargaming (World of Tanks) připravuje Pagan Online, hru připomínající Diablo.

Jde o intenzivní akční RPG hrané z izometrického pohledu, kde se postavíte proti hordám divokých nepřátel, starověkých pomstychtivých bohů a dalším démonickým nepřátelům založeným na předkřesťanské mytologii.

Název sice poukazuje čistě na multiplayerovou záležitost, ale tyhle líté boje se spoustou krve si budeme moci vychutnat i v singleplayeru. Navíc obsah bude průměrně aktualizován, včetně online epizod nazvaných Battle Chapters.

Cílem tvůrců je vytvořit hru s bojovým systémem inspirovaným z MOBA žánru, ale zároveň nezabít ARPG prvky. Chtějí oslovit oba tábory. Dnes se můžete níže podívat na první gameplay záběry. Dle nich vypadá Pagan Online celkem zábavně. Vývojáři slibují vytvoření hack and slash akce s RPG prvky, kde můžete využít dovednostní strategii, abyste zabili protivníka. Připraveno bude několik druhů výstroje, dovedností a hratelných postav. Cílem je nabídnout širokou škálu přizpůsobení a progres hrdinů, aby si hráči mohli stvořit unikátní bojovníky.

Pagan Online je v plánu na rok 2019 pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama