Palpatine se do Star Wars: Battlefrontu 2 vrátí 7. srpna
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Palpatine se do Star Wars: Battlefrontu 2 vrátí 7. srpna

Palpatine se do Star Wars: Battlefrontu 2 vrátí 7. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Neomezená moc Senátu byla tak moc neomezená, až musel být ze hry dočasně odstraněn.

Reklama

Když jsme informovali o zatím posledním větším patchi Star Wars: Battlefrontu 2, mimo jiné bylo zmíněno, že aktualizace přináší nejen nový obsah, ale i celou řadu chyb. Jedna z nich souvisela s postavou císaře Palpatina, který mohl metat blesky skrz zdi, což sem tam "uměl" již dříve, a také dokázal zaměřovat nepřátele víceméně automaticky a bez ohledu na to, kam zrovna hráč mířil.

Palpatine sice v Pomstě Sithů hovořil o neomezené moci, z níž se stal oblíbený vtípek, a celkově se jedná o mocného sithského lorda, ale tohle bylo přeci jen už trochu moc. A tak někdo v DICE na straně serveru stisknul velké červené tlačítko a chudáka imperátora dočasně deaktivoval a znepřístupnil ho, takže poslední zhruba 4 týdny za něj nebylo v online multiplayeru možné vůbec hrát.

Tato situace se změní s vydáním hotfixu, které je naplánováno na 7. srpna. Tato menší aktualizace opět zpřístupní samozvaný Senát, doufejme že bez dalších chyb a extrémě silných schopností, a přinese i další opravy. Kromě Palpatina se vrátí taktéž deaktivovaný mód Ewok Hunt, jenž pro změnu nebylo možné vyhrát na straně imperiálních Stormtrooperů z důvodu chyby, která způsobila nemožnost nastoupit do únikového raketoplánu na konci zápasu.

Od 10. do 12. srpna budete navíc moci během hraní multiplayeru získávat dvojnásobné množství zkušenostních bodů. Tzv. Double XP víkend měl proběhnout již na přelomu minulého a tohoto týdne, z důvodu další chyby na straně vývojářů však akce musela být odložena. Někdy během srpna pak dojde na vydání většího patche, který přinese skiny klonovaných vojáků a možnost kupovat si emoty a vítězné pózy, a to výměnou za kredity získané hraním nebo za krystaly, jež lze směnit za reálné peníze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama