Pár detailů o čtvrtém Halo
Halo 4 Novinka Pár detailů o čtvrtém Halo

Pár detailů o čtvrtém Halo

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

2

Na trhu se další Halo objeví již na začátku listopadu (November) a Microsoft tak začíná pomalu trousit konkrétní informace.

Reklama

Hra bude kupříkladu disponovat dvěma údajně plnohodnotnými singleplayerovými kampaněmi a majitelé limitované edice dostanou bonusový obsah a skiny pro vybavení. Co se multiplayeru týče, tam se prý můžeme těšit na nové funkce (vylepšování brnění apod.) a unikátní herní módy.

Celý Halo Infinity Multiplayer je situován na loď UNSC Infinity (největší vesmírné plavidlo lidstva) a jestli jsme to pochopili správně, právě na ní se bude odehrávat většina módů, v nichž dojde i na využití rozličných vozidel.

Kromě toho gamesa nabídne ještě něco, co se jmenuje Spartan Ops a co bude zasahovat jak do multiplayeru, tak i do singlové kampaně. Ve zkratce řečeno půjde o jakýsi kooperativní mód, v němž budete plnit nejrůznější mise, sbírat zkušenosti a skákat po žebříčku.

Čím se ale Spartan Ops bude snažit lákat přednostně jsou cut-scény, jež budou doprovázet každou jednu misi. Úkoly by navíc měly být propletené se základní kampaní, díky čemuž hra údajně příběhově nabobtná do netušených rozměrů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama