Pár novinek o DOOM Eternal
DOOM Eternal Novinka Pár novinek o DOOM Eternal

Pár novinek o DOOM Eternal

Johny

Johny

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Battle Pass a Steam verze vyžadující účet na Bethesda.net.

Reklama

Fanoušci hry DOOM Eternal si všimli z nových záběrů ze hry, že hra v menu obsahuje odkazy na Battle Pass.

Pár novinek o DOOM Eternal

Jaká sezóna právě běží (Series One), jak dlouho nejspíš potrvá (105 dní), a taky si můžete všimnout kolonky "Boosters". Urychlovače.

Pokud tedy plánujete hrát i multiplayer, tak i zde poznáte novou tvář Bethesdy. Trochu se začínám děsit, kam sérii DOOM Bethesda dotáhne.

Jako další novinkou, která bude spíše zajímat PC hráče, je nutnost mít vytvořený účet na Bethesda.net i pokud budete vlastnit DOOM Eternal na Steamu. V případě DOOM (2016) tohle vyžadováno nebylo, ale s novým dílem už účet na oficiálním Bethesda Launcheru potřebovat budete.

Poslední zajímavostí je rozhovor s vývojářem hry. Marty Stratton, výkonný producent z Id Software, v konverzaci s novináři z VG247 sdílel své pocity z vývoje hry a jejího odložení.

Dle něj odklad pomohl týmu vytvořit tu nejlepší hru, jakou mohli udělat. Po odložení do hry nic nového však nepřidali, ale zaměřili se hlavně na opravu spousty chyb, bugů a vybalancování.

Na řeč přišel i crunch. Marty řekl, že vedení nabádá své členy, aby se šetřili a nikam nespěchali. Snaží se respektovat životy a čas vývojářů. Spousta z nich i tak dělá přesčasy a chtějí vytvořit to nejlepší. Minulý rok to prý bylo ale nejhorší. Odklad hry vypustil trochu toho stresu a nervů, ale zároveň se někteří členové rozhodli udělat v této době ještě víc.

Doom: Eternal vychází 20. března na platformách PC, Xbox One, PS4 a Google Stadia. Později vyjde i na Switch. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama