Pár střípků z multiplayeru Halo 4
Halo 4 Novinka Pár střípků z multiplayeru Halo 4

Pár střípků z multiplayeru Halo 4

Daniel Kremser

Daniel Kremser

4

Nejnovější číslo časopisu Game Informer odhaluje novinky o multiplayeru připravovaného Halo 4.

Reklama

Pojďme si krátce shrnout, co nového a zajímavého autoři hry z 343 Industries redaktorům Game Informeru prozradili.

Spartan Points

Nová herní měna, za níž si budete moci nakupovat nové zbraně, brnění, ability a Spartan Ops mise.

Spartan Ops

Jedním ze stěžejních prvků multiplayeru by měla být kooperativní kampaň pro 4 hráče s názvem Spartan Ops. Jedná se o kopii podobného modu z Modern Warfare 3 a svou rozsáhlostí by nemělo Spartan Ops v ničem zaostávat za regulérní singleplayerovou kampaní.

Červení proti modrým

Podobně jako třeba u Assassin´s Creed má i Halo 4 pro multiplayer příběhové pozadí. Podle všeho je hra více hráčů jakýmsi tréninkem odehrávajícím se ve virtuální realitě na lodi UNSC Infinity.

Sprint

Sprint již nadále není samostatnou abilitou, ale je začleněn přímo do brnění a je tak k dispozici kdykoliv jej potřebujete. Dokonce jej ani nemusíte kupovat za Spartan Points.

Forerunner Vision a staré ability

Forerunner Vision je speciální rentgenový pohled, díky kterému můžete vidět skrze zdi. Opravdu skvělá hračka pro campery, ale v reálném boji prý naprosto k ničemu.

Naštěstí se však ve čtyřce vrátí staří známí jako hologram, jetpack nebo aktivní maskování.

Regicide

Multiplayerový mód, který je variací na free-for-all. Nejlepší hráč je označen jako král a s každým jeho úspěšným zabitím je na jeho hlavu vypsána vyšší odměna. Ostatní hráči pak mají samozřejmě za úkol krále zlikvidovat a odměnu si přivlastnit.

Dynamický spawn zbraní

Se čtvrtým dílem skončí kempení nováčků okolo míst, kde se spawnovaly zbraně. Ty se nyní budou na mapě objevovat nahodně a z velké části půjde především o štěstí hráče.

Nulová prodleva při respawnu

Pokud vás při hraní multiplayeru Halo 4 dostanou, pak již nemusíte čekat stanový čas, nyní se rovnou můžete stiskem jednoho tlačítka vrátit do hry. Tato funkce nahrává především méně zkušeným hráčům, kteří se mohou snadno pomstít na svých polomrtvých oponentech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama