Paranoia: Happiness is Mandatory
Novinka Paranoia: Happiness is Mandatory

Paranoia: Happiness is Mandatory

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Počítač má vždy pravdu. A když nemá, tak jste zrádci a budete pykat!

Reklama

Čerstvě vydané sci-fi RPG Paranoia: Happiness is Mandatory se odehrává ve zdánlivě idylické kolonii jménem Alpha Complex, kterou celou řídí počítač s přátelsky naprogramovanou umělou inteligencí. Díky němu na této kolonii panuje klid, mír, pohoda a čistota. Jenže jakékoli i malé provinění se trestá jako zrada. Nechce se vám jíst? Zrada. Nesouhlasíte s počítačem? Zrada. A proto jste členy bezpečnostní jednotky pro vyhledávání a potírání zrádců, protože jinak by mohl přijít k úhoně nejen řídící počítač, ale dokonce i celý Alpha Complex.

 

Paranoia: Happiness is Mandatory

 

Dystopické RPG Paranoia: Happiness is Mandatory se odehrává v retro futuristickém světě plném různých technologií, v němž velíte čtyřčlennému týmu bezpečáků, kteří mají za úkol ochránit hlavní počítač za každou cenu. Hra využívá taktický bojový systém v reálném čase s aktivní pauzou, v němž budete pacifikovat různé varianty nepřátel od lidí přes stroje a roboty až po klony.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=d5zdft7m_fM&list=PLWmRSsZZ1RCW6fGA3dPdRYqggEx-y8aLm&index=2&t=0s[/embed]

 

Paranoia: Happiness is Mandatory, jako videoherní variaci na klasické stolní RPG, vytvořilo známé francouzské studio Cyanide, jež stojí např. za posledním Call of Cthulhu, sérií Styx či cyklistickými strategiemi Pro Cycling Manager. Paranoia: Happiness is Mandatory je dostupná výhradně na Epic Games Store za 29,99 EUR (cca 760,-).

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama