Patch 1.3 pro Kingdom Come u konzolí opravil přes 300 bugů v questech
KC: Deliverance Novinka Patch 1.3 pro Kingdom Come u konzolí opravil přes 300 bugů v questech

Patch 1.3 pro Kingdom Come u konzolí opravil přes 300 bugů v questech

Michal Burian

Michal Burian

62
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Došlo i na uložení a vypnutí hry. Ve Warhorse již pracují na patchi 1.4.

Reklama

Masivního 1.3 patche se včera dočkaly i konzolové verze Kingdom Come: Deliverance, které na opravu musely čekat z důvodu certifikace ze strany Sony a Microsoftu. Tento patch je velmi důležitý. Podle českého studia Warhorse opravuje více než 300 bugů v questech a vylepšuje páčení zámků (to bylo s gamepadem těžké) a kapesní krádeže.

Součástí aktualizace je samozřejmě i systém pro uložení a vypnutí hry, jenž byl před pár dny přidán i do PC verze. Po stažení patche byste rovněž měli mít přesnější ukazatel rizika, při pohledu na postel uvidíte, zda se vám po vyspání hra uloží (nemusíte si na postel sedat), a už by se vám nemělo stávat, že na jeden zásah zabijete protivníka s vysokou úrovní. Za předpokladu, že má helmu. Důležitým vylepšením je frekvence snímků za sekundu. Snad pomůže.

V neposlední řadě došlo i na vtipnou opravu, že vás alchymistická dílna již nevystřelí do vzduchu. Seznam všech oprav naleznete zde.

„Nemůžeme připravený patch hned nahrát a umožnit vám si ho stáhnout. U konzolí je potřeba certifikace. Při této fázi majitel platformy zkontroluje, zda je patch stabilní. Tento proces na různých platformách trvá odlišnou dobu. To je důvod, proč patche vycházejí v odlišných časech. Společnosti kontrolují nejen stabilitu, ale také požadavky u konkrétní platformy, například zda jsou gamepady správně pojmenované nebo zda jde změnit uživatele během hraní,“ přibližuje komunitní manažer Warhorse certifikaci na konzolích.

Ve Warhorse již pracují na patchi 1.4.

Kingdom Come Deliverance vyšlo 13. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama