Patch do The Crew: Wild Run přidá nové mise, odměny a Photo Mode
The Crew Novinka Patch do The Crew: Wild Run přidá nové mise, odměny a Photo Mode

Patch do The Crew: Wild Run přidá nové mise, odměny a Photo Mode

Michal Burian

Michal Burian

21

Souhrn změn, které přinese nová aktualizace.

Reklama

Během následujících dnů do závodní arkádové hry The Crew: Wild Run vyjde bezplatná aktualizace, která přidá nové mise, měsíční odměny a Ubisoft nezapomněl ani na Photo Mode.

Vezmeme to ale postupně. Těšit se můžete na Speed Trap výzvu, která bude představena během Summitu, konkrétně 25. ledna. Na vás bude, abyste okolo radarů projeli co možná nejrychleji. Zvládnete to a zaznamenají radary nejvyšší rychlost právě u vás? Pokud ano, můžete se těšit na lákavé odměny.

Při Summitu navíc budete mít možnost vyhrát exkluzivní vozidlo. Záležet bude na vašich výkonech v určitém měsíci. Pokud navíc budete kvalifikování do Summitu, můžete se těšit na další bonusy. Čím déle v Summitu budete a čím lépe se vám povede, tím lépe pro vás, z hlediska odměn.

Jako další tu máme již zmíněný Photo Mode. O něm nám vývojáři poskytnout informace později. Jisté je, že Photo Mode umožní kdykoliv a kdekoliv ve FreeDrive fotografovat a poté si pohled kamery různě nastavit a upravit, stejně jako v jiných hrách.

Dostáváme se k úpravám hry. Těch se dočkají Monster Trucky, Ubisoft si dal za cíl, aby se po patchi v arénách lépe řídily. Zároveň Monster Trucky umožní nové triky a komba, což má automaticky znamenat více zábavy. Dojde také k vyladění bodovacího systému.

Pokud se vám při driftech dařilo a mrzelo vás, že jste špatně odměňováni za dlouhé driftování, tak je tomu konec. S aktualizací za dlouhé drifty získáte více bodů. Lépe se budou ovládat také vozy Chevrolet Camaro RS 1969, 2012 Grand Cherokee SRT8, Chevrolet Impala Sport Sedan 1967, RUF 3400 K, Alfa Romeo 8C Competizione, Chevrolet Corvette ZR1, 2014 Chevrolet Corvette Stingray a 2013 Chrysler 300 SRT8.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama