Patch Mafie 3 rozšiřuje možnosti vylepšování aut
Novinka Patch Mafie 3 rozšiřuje možnosti vylepšování aut

Patch Mafie 3 rozšiřuje možnosti vylepšování aut

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Konečně si můžete vybírat poznávací značku, i když jen v omezené míře. Nyní také s jistotou víme, jak skončil Joe Barbaro.

Reklama

Tvůrci Mafie 3 ze studia Hangar 13 stále dodávají do hry nový bezplatný obsah. Včera jsme se tak dočkali dalšího patche, který rozšiřuje možnosti tuningu v garážích napříč New Bordeaux. Nejviditelnější novinkou je přitom volba poznávací značky, která koneckonců byla už v Mafii 2.

I tentokrát je tu však jedno „ale”. Narozdíl od Mafie 2 si nelze nastavit vlastní podobu značky, takže se musíte spokojit s dvaceti přednastavenými variantami složení písmen a číslic, zahrnující třeba možnosti 2KCZCH, HNGR13, MRCLAY, GDFTHR, HDSHOT nebo NWBRDX. Na výběr je toho tedy poměrně dost, ale i tak absence vlastního nastavení zamrzí. Hned, jak jsem se dozvěděl, že si lze konečně zvolit poznávací značku, napadlo mě vepsat do ní třeba příjmení Angelo jako odkaz na hlavního hrdinu první Mafie. Určitě by se tam vešlo, ale bohužel jsem si musel nechat zajít chuť.

Dále si lze nastavit převodový poměr. Jedna možnost vylepšuje zrychlení, další zlepšuje maximální rychlost. Tahle sranda je samozřejmě o něco dražší než instalace poznávací značky.

Na Steamu má patch 1.8 GB, takže se dá očekávat, že na konzolích bude velikost podobná (pokud ne, račte mě opravit v komentářích). Seznam provedených změn zatím není k dispozici, takže nevíme, co vlastně patch mění a opravuje.

Těm, kteří o Mafii 3 stále jeví zájem, nyní nejspíš nezbývá než vyhlížet placené přídavky. Stále není jasné, kdy se dočkáme prvního z nich, včera večer se ale na Twitteru Hangaru 13 objevily fotografie z nahrávání zvuků motorů, pravděpodobně právě pro potřeby prvního DLC s názvem Faster, Baby!, v překladu Přidej, kotě!. To má být zaměřené na automobilové honičky. Práce na tomto DLC se prý blíží ke konci, ale zatím není stanovené datum vydání, jak vyplývá z Twitteru Mafie 3.

Z Twitteru vyplynula ještě jedna skutečnost spojená s koncem hry a osudem Joea Barbara, jedné z hlavních postav Mafie 2. I když upřímně nevěřím tomu, že by v tuhle chvíli ještě někomu záleželo na spoilerech z příběhu Mafie 3, přeci jen upozorním, že následují informace, které doporučuji rozkliknout jen těm, kteří už hru dohráli nebo aspoň ví, jak končí.

Joe Barbaro žije a je to skutečně on, koho letmo vidíme na konci hry v roli řidiče Lea Galanteho. Na Twitteru se nějaký fanoušek zeptal, proč museli tvůrci Joea zabít, a jako odpověď se mu dostalo tvrzení, že když člověk dohraje hru, zjistí, že informace o Jeově smrti, které můžete během hraní slyšet z úst Vita Scaletty, nejsou pravdivé. Už tedy můžeme přestat spekulovat o tom, jestli to byl Joe nebo Leův bodyguard Pepe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama