Patch Star Wars: Battlefrontu 2 přináší nový herní mód
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Patch Star Wars: Battlefrontu 2 přináší nový herní mód

Patch Star Wars: Battlefrontu 2 přináší nový herní mód

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Obdobu Capture the Flag doplňuje významné obohacení offline režimu a trojice hrdinských skinů z předešlého dílu.

Reklama

Dnes dopoledne se Star Wars: Battlefront 2 dočkal nové, poměrně dlouho očekávané aktualizace. Její předností je zejména uvedení herního módu Jetpack Cargo. V něm se utkají dva týmy o osmi hráčích, aby na mapě města Mos Eisley na planetě Tatooine bojovaly o náklad, který je třeba dopravit na základnu nepřátel. Hráči přitom mohou používat jen vojáky s raketovými batohy, přičemž mají při respawnu na výběr mezi pistolí a útočnou puškou. Vítězí tým, který na nepřátelskou základnu dopraví 3 náklady.

Jednou ze specialit Jetpack Carga je skutečnost, že můžete prakticky neomezeně využívat raketomet. V kombinaci s povahou módu a jetpacky tak vzniká poměrně hektický, svižný režim, který je ale ve hře k dispozici jen po omezený čas. Je však možné, že tvůrci takto pouze testují, jak se Jetpack Cargo ujme. Jestli si ho hráči oblíbí, snad zůstane v Battlefrontu 2 napořád, a když se na něj snese kritika, zamete se pod koberec a všichni budou dělat, že na nic takového nikdy nedošlo.

Patch přináší novinky také pro příznivce Arcade, tedy offline režimu, v němž můžete hrát proti botům. V Arcade nyní lze bojovat na všech planetách, které jsou k dispozici v multiplayeru. Konkrétně došlo na přidání planet/měsíce/to není měsíc Kashyyyk, Hoth, Endor, Crait, Jakku a Death Star II. Arcade se však stále omezuje na módy s hrdiny, pěchotou a speciálními jednotkami, takže mapy využívající stávající i nově přidaná prostředí stále patří mezi ty menší, s nimiž se setkáte i ve skromnějších režimech v online multiplayeru.

Každý hráč navíc po stažení patche obdrží dva emotikony, které mohou využívat všechny čtyři základní herní třídy. A pak jsou tu nové skiny pro Luka Skywalkera, Leiu Organu a Hana Sola, díky nimž tito hrdinové vypadají jako v úvodu filmu Impérium vrací úder. Ve skutečnosti ale tak nové nejsou, čerstvé skiny jsou totiž převzaté z předešlého dílu. A jak je zpřístupníte? Nejprve je třeba splnit časově omezené výzvy, které ale budou k dispozici až v blízké době. V tuto chvíli tedy skiny nelze odemknout a jakmile se situace změní, budete mít na jejich zpřístupnění omezený čas. Proč to dělat jednoduše, že ano.

Samozřejmostí je pak řada oprav, vylepšení a změn ve vyváženosti hry, které se dotýkají map, tříd, výzev, módů nebo hrdinů. Císař Palpatine tak konečně nemůže smažit nepřátele skrz zdi a třeba Kylo Ren se dočkal tolik potřebného posílení. Naopak Vaderovo škrcení je nyní jednodušší, ale o poznání slabší, omezenější, tedy i horší, takže ne všechny změny hrdinů jsou nutně ku prospěchu.

Ke zlepšení každopádně došlo i k oblasti uskakování, díky němuž mohl být dosud člověk prakticky nezranitelný, nebo vzhledu světelných mečů a střel z blasterů. Ty nyní vypadají o něco lépe. Mezi nezdokumentovanými změnami pak najdeme třeba zlevnění krabice Trooper Crate na 3000 kreditů nebo větší množství kreditů udílených při obdržení duplicitní karty. Kompletní seznam změn, příležitostně doplněný o komentář vývojářů, najdete na oficiálních fórech.

Zdroj: Oficiální fórum, vlastní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama