Patch vylepšil Xbox One a Windows 10 verze Forzy Horizon 3
Forza Horizon 3 Novinka Patch vylepšil Xbox One a Windows 10 verze Forzy Horizon 3

Patch vylepšil Xbox One a Windows 10 verze Forzy Horizon 3

Michal Burian

Michal Burian

72

Navíc vyšel dodatečný balíček přidávající sedm automobilů.

Reklama

Dnes k večeru vyšla důležitá aktualizace pro Xbox One a Windows 10 verze open-world závodů Forza Horizon 3. Vývojáři si konečně posvítili na problémy, které především na počítačích dělaly velké problémy a pro mnohé byla Forza Horizon 3 kvůli tomu nehratelná.

U patche se budeme věnovat Windows 10 verzi, která patch potřebovala jako sůl. Tvůrci se dušují, že po nainstalování updatu dojde k opravě problému s výkonem, který způsoboval propady frekvence snímků za sekundu u některých hardwarových konfigurací. Došlo k celkové stabilitě hry a v nastavení hry naleznete citlivost volantu a další věci. Navíc došlo k opravě chyby, která zapříčinila problémy s pre-order auty a vozem Halo Warthog.

Dále potěší podpora volantu Logitech G27, fix s mrtvými zónami pro akceleraci a brzdění či výchozí mapování pro všechny varianty volantů TX Racing.

Krom patche vyšel dodatečný balíček "The Smoking Tire Car Pack", který do Forza Horizon 3 přidává sedm nových automobilů za 199 Kč. Pokud vlastníte Ultimate Edition, máte tento a další balíčky zdarma. Jde o vozy:

2016 Aston Martin Vulcan 2000 Lotus 340R 2016 Pagani Huayra BC 2010 Ford Crown Victoria Police Interceptor 2016 GTA Spano 2016 BMW M2 Coupé 1976 Jeep CJ5 Renegade

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama