Patche nejprve pro PC verzi Falloutu 4
Fallout 4 Novinka Patche nejprve pro PC verzi Falloutu 4

Patche nejprve pro PC verzi Falloutu 4

Michal Burian

Michal Burian

31

První beta patch je na cestě pro počítače. Poté bude následovat finální verze a až potom se dostane aktualizace na konzole.

Reklama

Hráči Falloutu 4 netrpělivě očekávají zprávy o aktualizacích, které opraví větší i menší problémy ve hře. Bethesda konečně promluvila a potvrdila, že nejprve vyjde beta patche pro počítače. Poté bude následovat finální verze a až potom se dostane aktualizace na konzole. Vydavateli se tento přístup osvědčil v minulosti, kdy mohl na PC vychytat všechny problémy a hlavně se ujistit, že aktualizace běží podle představ. Následně vydat ostrou verzi pro PC a poté se zaměřit na konzole.

Zároveň Bethesda děkuje všem hráčům, kteří si Fallout 4 koupili. Vývojáři nezapomínají ani na omluvu případných chyb a problémů. O nich pochopitelně vědí a snaží se vše rychle napravit. Ostatně první patch je už v přípravě a brzy by měl vyjít v betě pro PC. Pokud ho očekáváte a budete ho chtít testovat, šanci budete mít příští týden, kdy vám bude nabídnut na Steamu. Nezapomeňte si tady ve vlastnostech hry na Steamu zapnout účast v betaverzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama