Novinka Pathfinder: Wrath of the Righteous dostalo vylepšenou edici

Pathfinder: Wrath of the Righteous dostalo vylepšenou edici

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ta zamířila na PC i konzole.

Reklama

Pathfinder: Wrath of the Righteous, tedy nástupce neméně povedeného Kingmakera, je skvělé a věru rozlehlé RPG od studia Owlcat Games, v němž nadšenci tohoto žánru mohou strávit desítky a desítky hodin.

A tyto desítky hodin aktuálně budou ještě lepší, protože tvůrci vydali "Enhanced Edition", která nabízí hromadu změn, povyšuje titul na verzi 2.0.0 a majitelé PC varianty ji dostávají ve formě bezplatného updatu.

Mezi novinkami tak naleznete například přidání podpory gamepadů či možnost využít fotografického režimu, zatímco do inventáře přibylo vyhledávací pole, byl vylepšen zdejší záznam bojů, byla dodána možnost důkladnějších úprav vzhledu postav za pomoci barvení a přetváření zbroje či přidány další možností v páté kapitole.

Aby toho ale nebylo málo, tak společně s touto edicí se hra také podívala na konzole, kde si odbyla svou premiéru a rozšířila tak své pole působnosti.

Titul je tedy dostupný na PC (Steam, GOG a Epic), PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Hratelný ale je i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Na různých platformách poté lze využít až 60% slevu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama