Novinka Pathfinder: Wrath of the Righteous se v září podívá na konzole

Pathfinder: Wrath of the Righteous se v září podívá na konzole

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Už příští měsíc se však můžete těšit na další DLC.

Reklama

Úspěšné RPG Pathfinder: Wrath of the Righteous dorazilo nejprve na PC, kde se mu u kritiků podařilo získat nadprůměrná hodnocení. Jak už to ale tak u takových her bývá, jedna platforma pro ně není dostatečná, takže Pathfinder: Wrath of the Righteous už 29. září 2022 zamíří také na konzole PlayStation 4, Xbox One a též skrze zpětnou kompatibilitu na PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch, kde hra pojede přes cloud. Hráčům nabídne obrovský svět, o který budou bojovat nejen na malých mapách, ale i v tahových bitvách evokujících vzpomínky na Heroes of Might and Magic 3.

Ještě před konzolovou verzí se mohou fanoušci těšit na DLC The Treasure of the Midnight Isles. To vás vezme na souostroví, kde pro vás jediná chyba bude znamenat konec. Nová lokace se totiž stane destinací s rogue-like mechanikou. Otestujte různé sestavy party a najděte tak tým, který projde tímto místem jako nůž máslem. Vybavte se magickými zbraněmi a prosekejte se ostrovem až k mýtickým pokladům. The Treasure of the Midnight Isles vyjde 11. srpna 2022.

Pokud náhodou ještě Pathfinder: Wrath of the Righteous nemáte levněji ho budete moci pořídit na Epic Games Store, kde brzy odstartují letní slevy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama