Pátý deníček Mafie 3 pojednává o spojencích
Novinka Pátý deníček Mafie 3 pojednává o spojencích

Pátý deníček Mafie 3 pojednává o spojencích

Michal Burian

Michal Burian

19

Jedním z nich je irský gangster a ožrala Thomas Burke, dalším poručíkem je šéfka haitského gangu Cassandra a třetím do party je Vito Scaletta, protagonista Mafie 2.

Reklama

Jak je známo, v Mafii 3 půjdete po samotných mafiánech, kterým Lincoln Clay vyhlásil vendetu. Abyste se dostali až na samotný vrchol mafie, musíte nejprve eliminovat základy a postupně se dostávat výš. V této fázi budete pod svou kontrolu získávat jednotlivá území. Ty přidělíte jednomu ze svých spojenců, každý vám nabídne jiné výhody. Jedním z nich je irský gangster a ožrala Thomas Burke, dalším poručíkem je šéfka haitského gangu Cassandra a třetím do party je Vito Scaletta, protagonista Mafie 2.

A právě o tom pojednává v pořadí pátý deníček, v něm se dozvíte, co jednotliví spojenci nabízejí a proč Lincoln jde po mafii. Nezapomeňte si zapnout české titulky u videa.

Mafia 3 vychází již tento pátek na PC, PlayStation 4 a Xbox One, s českými titulky. Více informací v našem kompletním souhrnu. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama