Pavoučí roboti a masivní bitvy v Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Pavoučí roboti a masivní bitvy v Call of Duty: Infinite Warfare

Pavoučí roboti a masivní bitvy v Call of Duty: Infinite Warfare

Michal Burian

Michal Burian

43

Zbrusu nové gameplay záběry, vylepšená mapa Terminal a ukázka hlavní vesmírné lodi.

Reklama

Před víkendovým Comic-Conem v San Diegu se společnost Activision rozhodla ukázat nové gameplay záběry z Call of Duty: Infinite Warfare. Uvidíte gadgety, různé zajímavé momenty a vesmírné bitvy. Video naznačuje, že nás čekají masivní bitvy, minimálně se o ně vývojáři ze studia Infinity Ward pokoušení.

Po červnovém E3 demu ve vesmíru se konečně můžeme podívat na něco dalšího. V tomhle čtrnáctiminutovém videu zaujmou zejména gadgety, které budete moci využít. Patří mezi ně pavoučí roboti hledající nepřátelské vojáky v okolí. Potom tu máme zbraň, která se z automatické pušky může proměnit v laserovou sniperku.

Demo ukazuje také plynulý přechod mezi pozemními a vesmírnými souboji. Naskočit do své lodi a cestovat do vesmíru je bez načítací obrazovky. Video potvrzuje, že boje ve vesmíru budou masivní. Hráč nejprve zaútočí na menší flotilu kosmických lodí, aby začal následně střílet na větší loď. Všimněte si různých nástrojů, třeba raket, které sestřelí jiné rakety. Jde o jeden z možných obranných mechanismů.

To ale není vše. Druhé video je sice kratší, ale dozvíte se v něm více o UNSA Retribution, což je obrovská vesmírná loď fungující jako vaše základna v kampani pro jednoho hráče. Na této lodi se budete připravovat na jednotlivé hlavní mise a vedlejší úkoly.

Do třetice všeho dobrého a zlého. Call of Duty: Infinite Warfare zahrne multiplayerovou mapu inspirovanou jednou z populárních lokalit Modern Warfare 2. Možná jste na konceptu níže poznali, že jde o vylepšenou verzi mapy Terminal, nebo by se spíše slušelo napsat, že tenhle Terminal je budoucí verzí toho z MW2. Mapa bude přibalena k předobjednávkám.

Call of Duty: Infinite Warfare vyjde 4. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama