PAX Online 2020: The Magister
Novinka PAX Online 2020: The Magister

PAX Online 2020: The Magister

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Nové demo detektivního fantasy RPG s tahovými bitkami.

Reklama

Detektivní fantasy RPG The Magister je zajímavý titul, o kterém jsme již dvakráte psali. Tuto středověkou detektivku o vyšetřování záhadného úmrtí v dalekých končinách, kam moc krále skoro nedoléhá, vytváří jediný vývojář z Malajsie, který si říká Nerdook. Hra měla prapůvodně vyjít již koncem srpna, což Nerdook jak vidno nestihl, takže The Magister má nový termín vydání na PC do konce letošního roku.

 

PAX Online 2020: The Magister

 

Jako Magistr, tedy zástupce krále a jeho vyslanec, prozkoumáváte stylový a ručně kreslený 2D svět provincie Silverhurst. V něm rozmlouváte pomocí textových polí s obyvateli, volíte směr rozhovorů, vyzvídáte podrobnosti a hledáte důkazy. Souboje jsou jako v minulé Nerdookově hře Monster Slayers z roku 2017 (Metacritic 86/100) řešeny tahovými střetnutími, v nichž vybíráte z balíčku akčních karet. Hra podporuje dokonce i ovladače.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UxryaZ9NqA0[/embed]

 

Na připravované hře je zajímavé, že každé nové pátrání má být zcela jiné, protože The Magister vždy procedurálně vygeneruje zcela nový případ: jiný bude vrah, jiný bude svět, jiné budou nehratelné postavy, události, nepřátelé a jiné budou i důkazy. Po letním demu a jedné betě si nyní až do 20. září můžete stáhnout ze Steamu rozšířenou demoverzi s novými hlavními hrdiny, novými setkáními a událostmi, stejně jako s občerstvenou a detailnější grafikou.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama