Vypátrejte vraha jako The Magister
Novinka Vypátrejte vraha jako The Magister

Vypátrejte vraha jako The Magister

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

Detektivní fantasy RPG s proměnlivým světem a bojovým balíčkem karet.

Reklama

Samostatný malajsijský vývojář, který si říká Nerdook, dávno opustil kariéru inženýra v ropném průmyslu a již léta se věnuje tvorbě zajímavých indie her. Jeho nejnovějším počinem bude 25. srpna na Steamu vydané detektivní fantasy RPG The Magister, které čerpá ze stejného základu jako jeho výtečně hodnocená hra Monster Slayers z roku 2017 (Metacritic 86/100!), jež také nabídla souboje řešené pomocí sběratelského balíčku bojových karet.

 

Vypátrejte vraha jako The Magister

 

Nyní se ovšem přesouváme do velmi vzdálené středověké fantasy provincie Silverhurst. Právě o tyto daleké a tak i nebezpečné kraje, kam královská koruna již skoro nedosáhne, pečují královští vyslanci – Magistři, přičemž zrovna ten minulý byl záhadně zavražděn. A vy jako jeho nástupce máte 15 herních dní na to, abyste záhadě přišli na kloub a vraha vypátrali, protože jinak hrozí velké nebezpečenství stejně tak i vám!

 

Vypátrejte vraha jako The Magister

 

Na připravované hře je zajímavé, že každé nové pátrání má být zcela jiné, protože The Magister vždy procedurálně vygeneruje zcela nový případ: jiný bude vrah, jiný bude svět, jiné budou nehratelné postavy, události, nepřátelé a jiné budou i důkazy. Podle Nerdooka je tak hratelnost nekonečná. Souboje pak obstarají v Monster Slayers velmi chválené a osvědčené taktické karty v balíčku, jež si budete stále rozvíjet a přenášet i do nových her.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama