PC Building Simulator opouští Steam Early Access
Novinka PC Building Simulator opouští Steam Early Access

PC Building Simulator opouští Steam Early Access

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Sestavíte si svůj počítač?

Reklama

Koncem měsíce v plné verzi vyjde PC Building Simulator, hra, kde si sestavíte svůj vlastní počítač. Verze 1.0 bude na Steamu dostupná od 29. ledna 2019. Ve stejný den přejde tenhle simulátor z předběžného přístupu, kde byl od loňského března, také na novou verzi. Všem hráčům zůstane jejich postup, o uložená data rozhodně nepřijdete, což je potěšující.

Vývoj PC Building Simulatoru bude nadále pokračovat. Vývojáři chtějí v budoucnu přidat nové funkce a další díly pro sestavení počítačů. Možná dojde i k rozšíření licencovaných dílů, ale to je teď těžké odhadovat. Místo toho se vám bude hodit jiná věc. Ve hře si otevřete servis počítačů a plníte svým zákazníkům přání. Vaše práce spočítá ve vylepšování již sestavených sestav, jiní po vás chtějí třeba jen počítač vyčistit, zatímco jindy dostanete možnost sestavit bednu od samotného začátku. Připravte se na hodiny a hodiny šťourání se v počítačích, chození po servisu a nošení potřebných věcí a na další kratochvíle spojené s touhle prací.

Ve videu níže si můžete prohlédnout, co je komunita schopna v PC Building Simulatoru vytvořit. Hru koupíte na Steamu za necelých 20 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama