PC verze AC: Brotherhood nabídne nejen 3D
Novinka PC verze AC: Brotherhood nabídne nejen 3D

PC verze AC: Brotherhood nabídne nejen 3D

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Německý server Gamestar nabídl zajímavé srovnání grafických verzí hry, a také několik šťavnatých detailů ohledně dodatečných vlastností. <strong>+ PC galerie</strong>

Reklama

Tak především, PC verze by měla z grafické stránky nabídnout vylepšení zvané Ambient Occlusion, což je specifická metoda stínování a osvětlování scény. Ta hlavně pomáhá dodat prostředí i postavám realistický dojem díky tomu, že započítává tlumení světla zastíněním. Jedná se tak o reálné chování světelného záření, především pak na matných plochách. Jasné rozdíly můžete vidět na čtveřici obrázků níže.

A to není vše. PC verze se má pochlubit i jinými vymoženostmi. Namátkou vyberme např. podporu Nvidia 3D Vision (pro Nvidia) či funkci Eyefinity pro několik monitorů (pro AMD). Navíc by měl být veškerý dodatečný obsah z konzolí již obsažen v PC verzi.

Vypadá to, že Ubisoft nenechává nic náhodě a za to mu rozhodně přibude od PC hráčů pár kladných bodíků navíc. Assassin’s Creed: Brotherhood pro PC by měl vyjít ke konci března. Vychutnejte si také čerstvou galerii nádherně vypadajících screenshotů.

PC Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama