PC verze AC Brotherhood očividně s datem vydání
Novinka PC verze AC Brotherhood očividně s datem vydání

PC verze AC Brotherhood očividně s datem vydání

Michal Burian

Michal Burian

12

Manažer oficiální fóra Ubisoftu zveřejnil zprávu, v níž odhalil datum vydání počítačové verze netrpělivě očekávaného titulu Assassin’s Creed: Brotherhood <strong>+ bonus k předobjednávkám</strong>.

Reklama

Gabe odhalil, že PC verze Assassin’s Creed: Brotherhood vyjde v Severní Americe 17. března aktuálního kalendářního roku a o den později také v Evropě.

Česká distributorská společnost Playman se k tomuto datu vyjádřila na oficiální Facebookové stránce, kde se dočteme, že pokud si Gabe, manažer diskuzního fóra Ubisoftu, nedělá srandu (občas dělá), tak se 18. března 2011 dočkáme PC verze Brotherhood také my hráči z České a Slovenské republiky. Více informací se přitom máme dozvědět již brzy, Ubisoft totiž chystá publikovat tiskovou zprávu.

Pokud máte o počítačovou verzi Assassin’s Creed: Brotherhood zájem, tak určitě nastražte uši. Herní obchod Xzone.cz si pro vás připravil zajímavou akci. Pokud si u nich předobjednáte nové AC do 27. února 2011, získáte postavu Důstojníka pro multiplayer a singleplayer mapu Trajánské tržiště.

Důstojník se ve své temné uniformě pohybuje ve stínech a číhá na svou oběť. Je ochotný bránit templářský řád za každou cenu a při likvidaci problémových lidí neváhá použít své vrhací dýky. A že jich má na seznamu hodně…

Trajánské tržiště - Na vrcholku zničené věže čeká poklad. Porazte stráže Borgiů, abyste získali odměnu!

PC verzi Assassin’s Creed: Brotherhood si můžete předobjednat zde za 898 Kč.

Pro úplnost dodejme, že jsme vás 13. ledna tohoto roku exkluzivně informovali o datu vydání. Uvedli jsme, že počítačová verze nevyjde v únoru, ale v březnu, což se také potvrdilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama