PC verze AC: Revelations odložena
Novinka PC verze AC: Revelations odložena

PC verze AC: Revelations odložena

Michal Burian

Michal Burian

63

PC verze očekávaného pokračování série Assassin’s Creed je odložena. Jak překvapivé…

Reklama

Dokáže tahle zpráva vůbec někoho překvapit? Vždyť je to pořád dokolečka, Ubisoft při oznámení každé hry slibuje, že počítačová verze vyjde stejně jako konzolové a nakonec se před vydáním dozvíme, že si PC hráči budou muset počkat.

Tenhle scénář potkal minulý díl Brotherhood (stejně jako dalších mnoho her od Ubisoftu) a bohužel se mu nevyhnul ani připravovaný Assassin’s Creed: Revelations, který vyjde na PC s menším zpožděním – v současné době se počítá s vydáním na začátku prosince aktuálního kalendářního roku, přičemž konzolové verze se na trhu objeví již 15. listopadu.

Smutnou zprávu oznámila prostřednictvím Facebooku česká distributorská společnost Conquest, která v ČR a SK vydává konzolové tituly od Ubisoftu. Vydavatelství Playman, které se stará o PC verze, v současné době neví, zda se jedná o celosvětové odložení PC verze Assassin’s Creed: Revelations nebo pouze o verze pro Českou a Slovenskou republiku.

Assassin’s Creed: Revelations předobjednáte v obchodě Xzone.cz na PC za 1078 Kč s dárkem v podobě oficiálního trička s motivem hry nebo sběratelskou edici také s tričkem za 1548 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama