PC verze Assassin's Creed: Syndicate už by neměla být takový propadák
Assassin's Creed: Syndicate Novinka PC verze Assassin's Creed: Syndicate už by neměla být takový propadák

PC verze Assassin's Creed: Syndicate už by neměla být takový propadák

Jan Kalný

Jan Kalný

98

Kreativní ředitel nám slibuje, že se jejich interní tým usilovně snaží udělat z PC portu kvalitní verzi hry a věnují tomu potřebný čas.

Reklama

Když vedle sebe uvidíte „Assassin's Creed“ a „PC“, tak vám do radosti nejspíš nebude. PC verze Assassin's Creed: Unity byla koneckonců jedna z těch nejhorších v posledních letech. Sérii má nyní v rukou jiné studio a ti plánují PC verzi věnovat čas, aby se údajně 'leskla'. Minimálně to slibuje kreativní ředitel hry Marc-Alexis Côté, který to prozradil na E3 pro PC Gamer.

„Máme interní tým, který se plně věnuje PC verzi a jedna z věcí, z které mám radost, je to, že tomu opravdu věnujeme ten čas, aby se PC verze leskla,“ rozpovídal se. „Chceme, aby hra na PC skutečně fungovala už v den vydání, což je mimo jiné i důvod, proč nevyjde společně s konzolemi. Vyjde o něco později, ale věřím, že to čekání bude stát za to.“

„Opravdu velmi usilovně pracujeme na optimalizaci hry tak, aby běžela v pořádku i na větší paletě počítačů,“ následně dodal.

Nakolik můžeme něčemu takovému věřit, je otázka. Po posledních několika dílech série, včetně dalších her, už Ubisoftu moc důvěry v PC komunitě nezůstalo. Že by svítalo na lepší časy i v tomto ohledu? Budeme doufat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama