PC verze BioShocku 2 přecejen s DLC
BioShock Novinka PC verze BioShocku 2 přecejen s DLC

PC verze BioShocku 2 přecejen s DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Studio 2K na oficiálním fóru konečně oznámilo, že se PC hráči přecejen dočkají uvolněných DLC, které prozatím potěšily jen majitele konzolových verzí akce BioShock 2.

Reklama

Původně se PC verze přídavků Minerva´s Den a Protector Trails zrušily kvůli časovým a technickým potížím, nyní však Elizabeth Tobey z 2K oznámila, že jsou DLC Protector Trails a nový patch připraveny k certifikaci v prosinci a budou zdarma dostupné krátce poté.

„Když jsme oznámili, že se přídavky Minerva´s Den a Protector Trails neobjeví na PC kvůli technických chybám a časové tísni, obdrželi jsme hodně ohlasů z větší části zklamaných a naštvaných hráčů,“ řekla Tobey.

„Měli jsme fungující buidy, které však obsahovaly až moc bugů a problémů ve zdrojovém kódu, což by způsobilo problémy v samotné hře. Se situací jsme nebyli spokojeni a tudíž jsme neposlali buildy na certifikaci. Každý vývojový cyklus dříve nebo později končí a když jsme se dostali na tu hranici, zkrátka nebyly PC verze v dost dobrém stavu na vydání.“

„Když jsme zastavili vývoj DLC Minerva´s Den, nebylo v pracovním stavu a potřebovalo mnohem více vývojového času. V současné době nevíme, kolik přesně potrvá dokončení, přehodili jsme však na vývoj všechny naše zdroje, aby si PC hráči užili přídavky spolu s konzolovými,“ dodala Tobey.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama