PC verze Halo Wars 2 vyjde ve fyzické edici
Halo Wars 2 Novinka PC verze Halo Wars 2 vyjde ve fyzické edici

PC verze Halo Wars 2 vyjde ve fyzické edici

Michal Burian

Michal Burian

5

Dokonce ve dvou edicích, které jsou hezčí než ty u Xboxu One.

Reklama

Tohle je od Microsoftu velké překvapení. Společnost oznámila uzavření spolupráce s firmou THQ Nordic (dříve Nordic Games). Ta se postará o distribuci fyzické Windows 10 verze real-time strategie Halo Wars 2. Tahle sci-fi strategie se tak stává prvním titulem od Microsoftu, který na Windows 10 vyjde ve fyzické podobě už v době vydání. Díky THQ Nordic jsme se dočkali už krabicové sběratelské edice Quantum Break, ale ta vyšla až několik měsíců po původním vydání hry na Xbox One a Windows 10. A navíc šlo o Steam verzi.

Forzu Horizon 3 a Gears of War 4 zpětně nic takového nečeká, ale je to příslib do budoucna. V letošním roce Microsoft na Windows 10 chystá Crackdown 3, Sea of Thieves, State of Decay 2 a další tituly. Ty by eventuálně ve fyzické podobě také mohly být.

Zpět k Halo Wars 2. Fanoušci této hry budou mít u PC verze na výběr ze dvou edic: Standard Edition a Ultimate Edition. Standardní edice zahrne pouze kopii hry. Prodávat se bude s cenovkou 60 dolarů (cca 1530 Kč).

Ultimátní edice kromě hry obsahuje ještě klíč, který vám umožní si Halo Wars 2 zahrát čtyři dny před oficiálním vydáním. Navíc získáte ještě Halo Wars Definitive Edition (vylepšená verze původní hry) a Season Pass pro Halo Wars 2. Cena je 80 dolarů (cca 2040 Kč).

Zajímavé je, že samotná PC edice je mnohem hezčí než u Xboxu One, ostatně se na to můžete sami podívat. Zakladatel a generální ředitel THQ Nordic je pochopitelně ze spolupráce s Microsoftem nadšen. Řekl k tomu, že Halo Wars 2 má na PC krásnou edici a je jim ctí tuhle hru vydat.

Teď ještě jedna důležitá věc, ve standardní i ultimátní edici bude přítomen klíč, který vám aktivujete digitální verzi na Windows Store. Díky programu Play Anywhere ovšem získáte i Xbox One verzi, což je důvod, proč je cena PC verze tak vysoká.

Halo Wars 2 na Xbox One a Windows 10 vyjde 21. února 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama