PC verze Monster Hunter: World až během podzimu
Monster Hunter: World Novinka PC verze Monster Hunter: World až během podzimu

PC verze Monster Hunter: World až během podzimu

Michal Burian

Michal Burian

1

Konzolové verze dorazí za pár týdnů, na tu pro počítače si ale počkáme.

Reklama

Dnes nepotěšíme hráče, kteří čekají na PC verzi hry Monster Hunter World. Vývojáři na svém oficiálním Twitteru totiž oznámili, že na PC očekávaný titul vyjde až na podzim letošního roku. Přitom PlayStation 4 a Xbox One verze budou na pultech obchodů už 26. ledna.

„Pracujeme na PC verzi, snažíme se, abychom ji vydali na podzim 2018. Později vás budeme informovat a poskytneme další podrobnosti. Děkujeme za vaši trpělivost,“ vzkázal hráčům producent Ryozo Tsujimoto.

PC verze Monster Hunter World bude v následujících měsících optimalizována a pravděpodobně vylepšena. I když v současné době nevíme, jak moc si na ní dají autoři záležet a jak se bude od konzolových lišit. Dobrou zprávou je, že updaty budou zdarma, včetně nových monster.

Připomeňme, že Monster Hunter: World přinese rozsáhlé dobrodružství, které vám podle odhadů zabere po příběhové stránce přibližně 40 až 50 hodin. Po skončení příběhu ale můžete hru stále hrát, vylepšovat své oblíbené zbraně a brnění a podnikat různá dobrodružství. Navíc po vydání hry budou k dispozici týdenní questy a bezplatné aktualizace. Tím pádem by se měl herní zážitek ve světě Monster Hunter: World pořádně protáhnout.

Zdroj: Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama