PC verze Rise of the Tomb Raider opravdu dorazí v lednu
Rise of the Tomb Raider Novinka PC verze Rise of the Tomb Raider opravdu dorazí v lednu

PC verze Rise of the Tomb Raider opravdu dorazí v lednu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

41

Přibližné datum vydání, o němž se spekuluje už nějakou dobu, potvrdila Steam stránka hry.

Reklama

Není to tak dávno, co jsme vás upozorňovali na francouzský Amazon, který tvrdil, že PC verze Rise of the Tomb Raider vyjde 29. ledna. Leckdo o tom mohl pochybovat, koneckonců verze pro Xbox One vyšla teprve 10. listopadu a PC porty časových exkluzivit pro Xbox mají obvykle větší zpoždění než něco přes dva měsíce.

Pochybnosti ale rozprášil Steam, na němž se čerstvě objevila stránka obchodu nového Tomb Raidera. Datum 29. ledna na ní sice nenajdeme, ale najdeme na ní informaci, že Rise of the Tomb Raider bude dostupný v lednu 2016. Minimálně lednové vydání je tak očividně potvrzeno.

Nutno říct, že na Steam stránce není nic než přibližné datum vydání, stručný popis a titulní obrázek. Na screenshoty z PC verze nebo HW nároky, které by konečně odpověděly na to, zda bude nový Tomb Raider podporovat pouze Windows 10, o čemž se také občas spekuluje, si tak budeme muset ještě počkat. Kdyby tomu ale tak bylo, hra by nejspíš byla k dostání jen přes Windows Store a ne přes Steam.

Jen tak pro zajímavost, web SteamDB v době psaní této novinky ukazoval, že hru hraje zrovna pět lidí, takže se zdá, že už někdo v Crystal Dynamics nebo Square Enix Steam verzi testuje. Balíčky spojené se hrou koneckonců nasvědčují tomu, že hra už je na Steamu hezkých pár dní. SteamDB také tvrdí, že datum vydání je stanovené na 1. ledna, ale stanovení prvního dne v měsíci je běžné, když chce mít tvůrce či vydavatel na stránce obchodu na Steamu jen měsíc a ne konkrétní den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama