PC verze The Evil Within 2 ukrývá funkční kameru z první osoby
The Evil Within 2 Novinka PC verze The Evil Within 2 ukrývá funkční kameru z první osoby

PC verze The Evil Within 2 ukrývá funkční kameru z první osoby

Michal Burian

Michal Burian

5

Uvidíte očima detektiva Sebastiana Castellanose, stačí vám k tomu zadat příkaz.

Reklama

Během hraní The Evil Within 2 se párkrát změní kamera a vy uvidíte očima hlavního protagonisty Sebastiana Castellanose. To je nejspíš důvod, proč lze pohled z první osoby v PC verzi aktivovat a užít si zhruba patnáctihodinové hororové dobrodružství z netradičního pohledu. Bohužel to lze jenom u PC verze.

Majitelům PC verze The Evil Within 2 stačí aktivovat konzolu. Klikněte pravým tlačítkem na hru ve vaší Steam knihovně a vyberte vlastnosti. Poté možnosti spuštění a zadejte '+com_allowconsole 1' (bez uvozovek). Tím jste aktivovali konzolu ve hře, teď už stačí zapnout The Evil Within 2 a přes klávesu Insert vyvolat konzolu. Do konzole zadejte 'pl_FPS 1' (opět bez uvozovek) a měla by se vám přepnout kameru do pohledu z první osoby. Pokud ne, tak nejprve do konzole napište 'toggle' nebo 'idStudio', který aktivuje cheat mód. Poté by měl 'pl_FPS 1' fungovat.

„Poctivý survival horor, který si z prvního dílu bere jen to, co fungovalo, a přidává i něco navíc. Nejde o žánrovou revoluci, ale rozhodně se jedná o kvalitní produkt s výrazným emocionálním dopadem, který je vhodný jak pro příznivce žánru, tak pro ty, kteří hororům obvykle neholdují,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze - 8/10.

The Evil Within 2 koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama