PC verze Yakuzy Kiwami již za necelý měsíc
Yakuza Kiwami Novinka PC verze Yakuzy Kiwami již za necelý měsíc

PC verze Yakuzy Kiwami již za necelý měsíc

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Oznámení od Segy.

Reklama

Máme tu čerstvou zprávu od Segy, která potěší příznivce Yakuzy 0 na počítačích. Na PC již zanedlouho dorazí slibovaná Yakuza Kiwami, tedy kompletní remake prvního dílu této skvělé japonské gangsterské akce. Na počítačích se ho dočkáme již 19. února a slibovaná je moderní podoba slavného dílu, včetně přizpůsobitelného ovládání na klávesnici a myši (vhodný bude i gamepad), podpora rozlišení 4K nebo odemknutá frekvence snímků za sekundu. Takže takový standard dnešní doby.

Cenu PC portu v současné době neznáme. Prodávat se bude na Steamu, kde už má svou stránku.

Yakuza Kiwami je kompletní remake prvního dílu Yakuzy, který se ale neomezuje pouze na trošku vyleštěné textury. Celá hra je vytvořena od píky na novém enginu moderních Yakuza her a nabídne 30 minut nových filmečků.

Kiwami vypráví příběh postavy, charakterizující celou sérii. Hlavní protagonista Kazuma Kiryu je poslán do vězení za vraždu rodinného patriarchy, kterou nespáchal. A aby toho nebylo málo, v průběhu 10 let, kdy hnil ve vězení, byl Kiryovým klanem vyhnán z Yakuzy a navíc zmizí z pokladny klanu 10 miliard jenů. A co je ještě horší, zmizí také Kiryova láska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama